Kundreferenser

 

– Med djup kunskap, förmåga att verkligen lyssna och en arbetsglädje som smittar av sig har André hjälpt HR-avdelningen arbeta fram en tydlig och effektiv kommunikationsstrategi.

Veronica Sjöstrand, Vice President HR MTG NENT Group Sverige

– Det gäller hålla sin lekfullhet levande genom livet, sa filosofen Arne Næss. När jag arbetar med André så har vi lekt oss till lysande svar på svåra frågor. Skratt och allvar i en skön förening. Lustfyllt!

Hans Naess, grundare och kreativ ledare Gastronomiska Samtal & Matverk

– Alltid en dialog i framåtskridande. Kreativa tankar flödar. Kunskap i kubik. Professionalism som skapar trygghet i samarbetet. Vårt samarbete ger mig och företaget en kommunikativ finess, effektiva säljverktyg samt ett tydligt och träffsäkert budskap som når kunderna. Kort och gott: André utgör en vital del av Kungshusen.

Magnus Bergström, säljchef, Kungshusen Medicinska

– André Wognum har sett till att vi är där vi är idag. Design med kvalitet som ingen annan och med en fingertoppskänsla på allt. Han hjälper oss med koncept och idéer som ökar vår omsättning och vinst. Att jobba med André är som att ha en expert anställd. Han lägger ett så stort engagemang och mycket passion inför varje uppgift. Vi är så tacksamma över vår framgång i Säbb & Blomqvist Catering som är mycket tack vare André.

Tommy Säbb och Stina Blomqvist på Säbb & Blomqvist Catering

– Som katalysatorn påskyndar reaktionen får bollandet med André, luddiga ideér att blomma ut och materialisera sig med struktur.

Tobias Forngren, affärs- och Innovationsutvecklare, Freelway

– Att få ta del av Andrés kreativitet i kombination med förmågan att uttrycka det i bild har fått vår forskargrupp att tänka i helt andra banor. Alla borde ha en André i sin forskargrupp.

Mari Lundberg, fysioterapeut och professor vid Sophiahemmets Högskola.


Hur kan jag hjälpa till?